Контакти:

Мобилен детайлинг в Пловдив и какво за нас ?

Ние сме Мобилна автомивка в Пловдив. Предлагаме ви детайлно почистване, изпиране на тапицерия/багажник мокет, и др. 

Може да ни потърсите и за изпиране и почистване на мека мебел.

Мобилен детайлинг в Пловдив на Ниски цени !

Работно време

Понеделник 09:00 – 18:00

Вторник       09:00 – 18:00

Сряда          09:00 – 18:00

Четвъртък  09:00 – 18:00

Петък          09:00 – 18:00

Събота        10:00 – 14:00

Неделя        Почивен ден

 Мобилен детайлинг в Пловдив… Ето какво представлява :

Мобилният детайлинг е услуга за почистване и поддръжка на автомобили, която се извършва на място по избор на клиента, обикновено пред дома или на работното място. Това е удобна опция за автособствениците, които не могат или не искат да отделят време за да отидат на местен автомивач или детайлер. Един от ключовите аспекти на мобилния детайлинг е, че услугата се предоставя на клиентите на техно собствено място, което спестява време и усилия на клиентите.

Мобилният детайлинг включва широк спектър от услуги, които обикновено варират от просто миене на каросерията до по-изчерпателни дейности като полиране, ваксиране, дълбоко почистване на интериора, обезмасляване на двигателя, почистване на гумите и джантите, и много други. В зависимост от избора на клиента и специфичните нужди на автомобила, мобилният детайлер може да предостави различни видове услуги.

Предимствата на мобилния детайлинг включват удобство, гъвкавост и персонализиране на услугата спрямо изискванията на клиента. Клиентите могат да се възползват от професионални услуги за поддръжка на автомобилите си, без да се налага да отделят време за посещение на стационарен автомивач или детайлер. Това прави мобилния детайлинг особено популярен избор за заетите хора или за онези, които ценят удобството и времето си.

Ние ви предлагаме :

Удобство и комфорт: Някои хора просто предпочитат удобството на обслужване на автомобила си в домашната си обстановка. Мобилният детайлер работи директно на вашето имение или на паркинга на вашето работно място, осигурявайки ви комфорт и удобство през целия процес.

 
 
 
 

Телефон – 0894718203

Телефон – 0895835848

Email – Koninira@abv.bg

Facebook – Чистоснас