За нас:

Какво е мобилното детайлно почистване/изпиране/измиване на салона и автомобила?Мобилна автомивка в Пловдив и областа.Изпиране на мека мебел.

Детайлно почистване и измиване

Мобилното детайлно почистване включва набор от професионални услуги, целящи да направят автомобила ви чист и блестящ както отвътре, така и отвън. Тези услуги могат да варират, но обикновено включват:

  1. Пране на автомобила: Прането на външно пространство на автомобила, включително каросерия, стъкла, гуми и джанти. Това може да бъде ръчно пране с шампоан и вода, или използването на високо налягане и специални почистващи продукти.

  2. Полиране и восък: Полирането и восъкото се използват, за да се придаде блясък на боята на автомобила и да се защити от вредни влияния на околната среда.

  3. Почистване на интериора: Това включва почистване на всички вътрешни повърхности на автомобила, включително таблото, волана, седалките, тавана, пода и други. Интериорното почистване може да включва и премахване на петна, прах, миризми и други замърсявания.

  4. Прочистване на стъклата: Чистите стъкла са важни за видимост и безопасност при шофиране. Мобилните детайлисти обикновено почистват и полират стъклата, за да ги направят кристално чисти.

  5. Почистване на моторния отсек: Някои услуги по мобилно детайлно почистване предлагат и почистване на моторния отсек на автомобила.

Целта на мобилното детайлно почистване е да направи автомобила ви по-привлекателен, да подобри неговата състояние и да го защити от корозия и други повреди. Тези услуги се извършват от професионалисти с подходящо оборудване и почистващи продукти.

Какво е мобилното детайлно почистване?

Мобилното детайлно почистване предоставя удобство, тъй като професионалистите идват до вас, за да извършат услугата на място. Това може да спести време и усилия на собствениците на автомобили и да им осигури по-дълготрайна чистота и красота на техните превозни средства.